Bram: een prachtig en verlegen mannetje van 4 maanden jong. Bram is samen met zijn broertjes bij ons gekomen en was welkom in een pleeggezin. Hier leerde hij mensen weer wat vertrouwen.
Ondertussen is Bram hier en zien wij dat hij het erg spannend vindt. Alle nieuwe mensen, geluiden en drukte. Zo verdrietig om te zien, want je gunt dit mannetje zoveel meer.

Bram is lief van karakter, hij zou je niks doen. Maar vindt het soms allemaal gewoon nog wat spannend. En hierbij heeft hij de allerliefste mensen nodig die hem tijd, rust en liefde geven. Dan weten wij zeker dat hij zal ontpoppen tot een leuke, vriendelijke kat.

Bram vindt het erg fijn om bij andere katten te zijn en vindt hier ook steun bij. Daarom plaatsen wij hem alleen bij of met een andere kat.
Honden en kinderen kent Bram niet en aangezien hij nog heel erg moet wennen, plaatsen wij hem hier ook niet bij.

Bram ligt graag op warme plekjes en mandjes en is hier nooit in de buitenkennel. Wij denken dan ook dat hij, met voldoende uitdaging, ook prima binnen zou binnen leven.

Een lief, klein en verlegen ventje dus die erg graag naar een fijne plek zou verhuizen. Heeft u de tijd en geduld voor deze lieverd? Neem dan snel contact op!