Bounty: een vreselijk lief en schattig ventje van 7 maanden jong. Bounty is als vondeling bij ons binnen gekomen. Wij hadden verwacht dat iemand dit lieve ventje miste, maar niks bleek minder waar. Daarom zoeken wij nu een liefdevolle familie voor hem!

Bounty is een heel erg lief kereltje. Hij is ontzettend lief en wil altijd graag aandacht krijgen! Als je hem dan kusjes geeft op zijn hoofdje, wordt hij helemaal gelukkig!
Bounty wil ook best spelen met iets, maar raakt na een tijdje afgeleid en gaat dan lekker zijn eigen dingetje doen.

Hij is erg sociaal met andere katten en dat vind hij erg gezellig. Een hele zelfverzekerde kat past iets minder bij hem, maar een andere lieve kat is wel heel gezellig voor hem!

We hebben gekeken hoe hij is met honden en op een rustige hond, die gewend is aan katten, reageert hij best goed. Hij zou dus met een rustige hond samen kunnen wonen.

Bounty is een schat en zou prima in een gezin kunnen wonen!
Voor Bounty zoeken wij een plekje waar hij binnen kan leven of in een afgesloten tuin. Hij is de allerliefste maar heeft het licht niet uitgevonden. Hij gaat hier ook niet naar buiten en voor zijn eigen veiligheid is het beter als hij binnen blijft of in een veilige tuin.

Een heel leuk en lief kereltje dus die heel graag een liefdevolle familie vind!