Bobbie en Jackie: twee lieve, speelse en nog tikje onzekere dametjes van 3 maanden jong die heel graag samen een gouden mandje willen vinden!
Een lieve mevrouw zorgde voor de wilde katten in haar buurt en op een gegeven moment zag zij Jackie en Bobbie hier lopen. Zij waren bang, mager en erg klein. Ze heeft direct een vangkooi bij ons opgehaald en de meisjes waren in no time gevangen, want zij waren meer dan uitgehongerd. Zij heeft ze bij ons gebracht en nu zijn zij toe aan een gouden mandje.

Bobbie en Jackie hadden de eerste weken van hun leven dus nog nooit een mens gezien en vonden ons allemaal heel erg eng. Gelukkig konden zij ze heel goed paaien met lekkere dingetjes en zien wij nu hele andere katjes!
Tegenover nieuwe mensen zijn ze vaak nog wat verlegen en durft zeker Jackie niet direct contact te maken. Bobbie laat zich het snelst overhalen en komt dan ook met nieuwe mensen graag kennis maken.
Maar als ze zusjes je kennen zijn ze heel egr leuk! Bobbie is hier de brutaalste van de twee, zij wordt ondeugend, kan duidelijk aangeven dat ze graag meer lekker wilt, wil graag aaitjes en met je spelen en als ze je echt vertrouwt gaat zij ook op haar rug rollen.
Maar ook Jackie komt bij je, wat voorzichtiger als haar zus, maar als je haar te lang laat wachten miauwt ze tegen je of je even op kan schieten. Daarom hebben wij alle vertrouwen erin dat het goed gaat komen met de meiden!

Ze leven hier samen met een andere kat en dat gaat prima! Ze zouden dus hun  toekomstige huis kunnen delen met een andere kat. Als deze dat gezellig vindt, gaan ze hier ook graag bij liggen.

Honden kennen zij niet en voor nu plaatsen wij ze hier ook niet bij. Ze zullen in een nieuw huis al genoeg moeten wennen en dan is het niet eerlijk om ook nog aan een hond te wennen.

Voor Bobbie en Jackie zoeken wij een rustig huis, zonder kinderen. Bij hele lieve en geduldige mensen die hun de tijd geven die ze nodig hebben. Ze zullen namelijk even moeten wennen aan de nieuwe omgeving en het nieuwe personeel en dat is natuurlijk logisch. Maar wij hebben gezien hoe goed de dames zich kunnen aanpassen en wij hebben er alle vertrouwen is dat dit, samen met liquidsnacks, helemaal goed gaat komen!

Heb jij nog een fijne plek voor deze meiden? Dan horen we het graag!