Deze twee knappe dames zijn afgestaan bij ons vanwege allergie in het gezin. Wij zien twee hele lieve poezen die het hier niet zo naar hun zin hebben. Blacky (zwart-wit) is een hele lieve en zachtaardige poes. Ze houdt erg van spelen, met name met een laserlampje; hoe leuk is dat wel niet om daar achteraan te rennen. Maar over het algemeen vindt Blacky alle speelgoed wel heel erg leuk en interessant. Black is gewend aan andere katten in huis, want zij woonde samen met Jessie. Ook honden is geen probleem voor Blacky, mits de hond natuurlijk respect heeft voor katten. Blacky vindt het heerlijk om naar buiten te gaan, dus binnen blijven is voor haar geen optie. Blacky is twee jaar en zeven maanden, dus heeft nog een heel leven voor zich!

Jessy is het vriendinnetje van Blacky. Ze hangen heel erg aan elkaar en daarom willen we ze ook alleen maar met z’n tweeën plaatsen. Ze zoeken veel steun bij elkaar als ze iets spannend vinden. Jessy is een beeldschone schildpadpoes van twee jaar en zes maanden. Ze houdt ook wel van spelen, maar het liefst met een balletje of een hengeltje met iets er aan; die zijn favoriet! Jessy kan ook wel met honden overweg als de hond respect heeft voor katten. In tegenstelling tot Blacky geeft Jessy heel goed haar grenzen aan richting de hond. Jessy kan ook wel naar buiten, maar doet dat niet zo heel vaak; zij ligt liever binnen. Jessy is momenteel best wat aan de zwarte kant en mag nog wel wat af vallen, we denken dat zij zich daardoor ook wel wat energieker kan gaan voelen.

We denken dat hele kleine kinderen wat te druk zijn voor Blacky & Jessy en daarom zoeken we een wat rustiger huis. Oudere kinderen (zijn ze ook aan gewend) of andere dieren is geen probleem voor de dames.

Verder zijn er eigenlijk geen bijzonderheden voor deze prachtige dames. Bent u op zoek naar een lief (en knap) duo? Maak dan snel een afspraak voor een kennismaking.