Blacky: een heel lief, aanhankelijk en leuk kereltje van 7 maanden jong. Blacky is samen met zijn familie als vondeling bij ons binnen gekomen. Zij vonden alles een beetje spannend en waren welkom bij een lieve pleegmoeder. En nu is het tijd voor onder andere Blacky om een gouden mandje te vinden!

Blacky is soms tegenover nieuwe mensen wat afwachtend en kijkt even de kat uit de boom. Maar zodra hij je kent, geeft hij al zijn liefde aan je! Blacky is heel erg gek op degene die hij lief vindt en is dan heel graag bij je. Hij loopt je achterna, gaat ergens rondom je zitten en zit spinnend te wachten tot je hem aait. Als hij op hoogte van je hoofd staat, geeft hij ook heel erg graag kopjes langs je hoofd, geeft kusjes en weet niet hoe hard hij moet spinnen om jou duidelijk te maken hoe erg hij geniet! Ook is hij nog jong en hij vind het geweldig om nieuwe dingen te ontdekken en te spelen.

Blacky is gewend om samen te leven met andere katten en wordt erg blij van hun aanwezigheid! Hij slaapt graag bij ze en vindt het ook leuk om met ze te spelen en ze te wassen. Daarom zoeken we voor hem een huisje met een andere kat.

Hij is niet gewend aan honden en hij is ook erg onder de indruk hiervan. Daarom zoeken we een plekje voor hem zonder hond.
Kinderen en drukte is Blacky niet gewend en ondanks hij de liefste is, past hij niet in een druk huishouden. Als er visite komt met kleine kinderen is dat geen probleem, dan zal hij lekker zijn eigen plekje opzoeken.

Een heel leuk en lief mannetje dus die mensen zoekt die hij veel liefde kan geven!