Bert: een lieve, leuke en ietwat dommige knul van ruim 7 jaar jong. Bert liep al enige tijd op straat en kwam toen bij ons. En nu mogen wij voor deze leuke knul een eigen familie vinden.

Bert is oprecht een schatje! Als je hem roept, terwijl hij z’n naam nog niet eens kent, miauwt hij naar je en komt er direct aan! Hij geniet dan ook intens van de aandacht en liefde die je aan hem geeft. Als je vrij snel stopt zie je ook dat hij denkt; oh.. dit was het al.. Waardoor je hem automatisch meer gaat aaien.
Bert heeft, om het netjes te zeggen, niet het licht uitgevonden. En dat maakt hem nog schattiger. Zo kunnen wij hem roepen door hem open raam, kijkt hij ons aan, en begrijpt vervolgens niet dat hij met een sprongetje naar binnen kan. En kiest dan voor de moeilijkere, maar voor hem bekende weg.

Bert leeft hier samen met katten en vindt dat prima. Hij speelt niet met ze, maar vindt het wel prima als ze naast hem zitten. Hij zou zijn leven dus kunnen delen met een kat.
Ook heeft hij kennis gemaakt met een hond en dit ging op zich prima. Wel was dit een hond die gewend is aan katten.

Bert komt van buiten en wij zien dat hij ook graag buiten is, zodra wij weggaan. Daarom zoeken wij een plekje voor hem waar dit mogelijk is.

Bert is lief voor iedereen en wij verwachten dat hij ook in een gezin kan wonen. Hele jonge kinderen trekt hij zich van terug, maar wat oudere kinderen is mogelijk prima voor hem.

Een leuke en lieve knul dus die op zoek is naar een gouden mandje. Wilt u kennis maken met Bert? Neem dan gerust contact met ons op!