Beppie - Gereserveerd 2

Beppie: een mooie, wijze en lieve oudere dame van ruim 10 jaar jong. Beppie liep al een tijdje over straat en werd gelukkig opgemerkt door mensen. Er werd haar een zwerfbandje omgedaan, maar helaas. Er zich niemand te melden voor dit meisje.

Hoelang zij op straat gelopen heeft, weten wij niet, maar wat wij wel weten is dat zij heel erg blij was met weer een lekker kussen om te slapen, haar bak met brokjes en het vlees wat ze hier krijgt.

Beppie is een fijne en rustige dame, die wel geniet van bij je zijn. Zij komt hier direct naar je toe gelopen en wilt heel graag geaaid worden en kan zichzelf helemaal tegen je aan krioelen. Je hoeft haar niet eens persé de hele tijd te aaien of echt aandacht te geven. Zolang ze maar bij je in de buurt is, vindt zij het al goed.
Des te verdrietiger is het dat dit meisje zo graag wil en veel liefde heeft te geven, maar dan is achter gelaten door mensen.. Zal het komen omdat zij al wat ouder is? Of omdat zij lichte artrose heeft in haar achterhand? We zullen het nooit weten..
Beppie heeft dus iets artrose in haar achterhand, maar hoeft hier nog niks voor te hebben. Ze is alleen niet meer zo goed in op hogere dingen springen. Maar ach, dan kan ze ook niks van het aanrecht stelen. 😉

Beppie leeft hier samen met een andere kat en dit gaat redelijk. Ze accepteert haar, maar hoeft niks van haar. Zij zou dus met een kat samen kunnen wonen, maar dan wel met een kat die haar in haar waarde laat en niks van haar hoeft.

Wij hebben Beppie kennis laten maken met een hond, maar zij werd hier heel bang voor.. Mogelijk is zij hier wel eens door achter na gezeten.. Daarom zoeken wij een plek voor haar zonder hond.

Beppie is gewend om buiten te komen en wij denken dat zij in de toekomst wel een frisse neus wilt halen. Ze zal mogelijk niet ver meer gaan, maar lekker in de zon liggen bakken vindt zij vast heerlijk!

Beppie is al wat ouder en kan ook heerlijk slapen. Daarom zoeken wij voor haar een plekje zonder jonge kinderen. Oudere en wat rustigere kinderen die weten hoe zij met een kat om moeten gaan, zou mogelijk wel een optie zijn. Afhankelijk natuurlijk van de klik.

Wilt u dit lieve meisje een laatste gouden mand geven? Neem dan gerust contact met ons op!