Bella: een lief, sociaal en beeldschoon dametje van 7 jaar jong. Bella is als vondeling bij ons gebracht en wij waren er van overtuigd dat iemand dit leuke en knappe meisje moest missen. Maar helaas meldde zich niemand voor haar en mogen wij haar nu helpen zoeken naar een fijne plek.

Bella is beeldschoon en ze betovert je gewoon met haar mooie ogen! Buiten dat om is, is zij ook nog erg lief! Als wij bij haar komen, komt zij direct naar ons toe gelopen en komt dan helemaal kopjes tegen je aan geven. Ze is niet heel speels meer, maar af en toe kan ze spelen best wel waarderen!

Wij hebben gekeken hoe Bella is met andere katten en dit is niet echt een succes. Ze doet niet echt lelijk tegen ze, sterker nog ze is bang voor ze.. Ze verstopt zich bovenop de kast en blijft hier dan ook, tot ze denkt dat de andere kat weg is. Dit heeft zij ook met honden.
Daarom plaatsen wij dit lieve meisje niet bij andere dieren.

Bella komt van buiten en wij denken dat zij het best zou waarderen om een frisse neus te halen. Daarom zoeken wij wel een plekje voor haar waar ze naar buiten kan.

Eigenlijk gewoon een lief en vriendelijk dametje dus, die op zoek is naar leuke mensen die haar graag welkom heten!