Bella - gereserveerd 1

Bella; een mooi, speels en nog wat onzeker meisje van 10 weken oud.

Bella is bij ons binnengekomen met een gebroken poot. Deze is direct gespalkt en de prognose was goed. Zij moest veel rust hebben. Ook vond zij mensen erg spannend en om die redenen is zij naar lief pleeggezin gegaan. Zij heeft daar geleerd dat mensen best leuk zijn en is ondertussen helemaal hersteld aan haar pootje.

Bella is een speelse griet en kan zichzelf goed vermaken met speelgoed. Maar spelen met andere katten vindt zij ook erg leuk! Een huis waar een andere kat aanwezig is, zal dus erg leuk zijn voor haar. Bella is gewend aan de mensen in haar gastgezin en zij zien dan ook een leuk katje tevoorschijn komen. Alleen nieuwe mensen vindt zij wel erg spannend en zou daarom niet zomaar bij je komen. Zij zal in haar nieuwe huis dus ook de tijd moeten hebben om te wennen, maar wij weten zeker dat dit helemaal goed komt. Om die reden plaatsen wij haar niet bij kinderen. Zij verdient het om alle tijd en rust te krijgen die zij nodig heeft, om op te bloeien tot een heerlijke griet. Bella is niet gewend aan honden en voor nu zoeken wij ook een plek waar geen hond aanwezig is.

Bella zou het in de toekomst waarschijnlijk wel leuk vinden om naar buiten te kunnen. Maar als zij genoeg uitdaging en speelgoed krijgt, zal zij mogelijk ook als binnenkat kunnen leven. Bella is op zoek naar lieve, geduldige mensen waar zij de tijd mag krijgen om opnieuw te wennen. En waar zij mag laten zien dat zij een leuke griet is! Belt u gauw voor haar?