Beauty: een grappig, speels en bijzonder dametje van 4 maanden jong. Beauty is als zwerver bij ons binnen gekomen en dit meisje vond alles eng.. Zij was duidelijk niet gewend aan liefde.. Gelukkig was zij welkom bij een lieve pleegmoeder en hier mocht zij gaan leren vertrouwen! En wij denken dat zij nu opzoek kan naar een gouden mandje.

Beauty zal moeten wennen aan nieuwe mensen, maar als ze je kent is zij gewoon erg grappig! Zij is speels en vind het geweldig om je uit te dagen en stoute dingen te doen. Zij bemoeit zich graag met alles wat je doet en wilt veel aandacht, maar op haar manier. Echt knuffelen vind zij namelijk nog spannend. Maar ze is wel graag bij je en bemoeit zich met je bezigheden en alles wat je laat slingeren. 😉 Daarom denken wij dat het laatste stukje, knuffelen, wel gaat komen in haar nieuwe huis!

Beauty vind andere katten geweldig en iedereen is haar speelmaatje, daarom zoeken wij een plekje voor haar met een andere kat of dat zij geadopteerd wordt met een andere kitten.
Honden en kinderen zijn voor Beauty momenteel nog iets teveel van het goede.

Aangezien Beauty erg speels en nieuwsgierig is, denken wij dat zij in de toekomst graag naar buiten zou willen. Daarom zoeken wij wel een plekje waar dit mogelijk is.

Een bijzonder meisje dus, die opzoek is naar lieve en geduldige mensen. Die haar de tijd geven om opnieuw te leren vertrouwen en dan gaan genieten van deze gekke griet!

Beauty - gereserveerd 3