Bas; een nieuwsgierig, speels maar ook onzeker ventje van 16 weken oud.

Bas is samen met zijn broertjes bij ons binnengekomen en zij stelden onze aanwezigheid niet zo op prijs. Gelukkig konden zij direct naar een gastgezin, waar zij alle tijd en aandacht krijgen die zij nodig hadden. En ondertussen zijn zij klaar voor een eigen familie.

Bas is een lief en speels mannetje, maar wel nog onzeker naar nieuwe mensen. Hij heeft echt de tijd nodig om aan je te wennen, maar wij weten zeker dat als hij dit krijgt, hij een fijne kat zal worden! Bas is namelijk nieuwsgierig en wil graag alles ontdekken. Ook spelen vindt hij enig, met speelgoed, maar ook met zijn broertjes. Na het spelen, kruipt hij ook graag tegen ze aan om in slaap te vallen. Het zou voor Bas dan ook erg leuk zijn als er een andere gezellige kat aanwezig is in zijn nieuwe familie. Bas is niet gewend aan honden en wij plaatsen hem hier ook niet bij. In het gastgezin heeft Bas het dochtertje leren kennen en vertrouwt hij haar redelijk. Maar toch plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen. Dit is allemaal nog even te veel voor hem. Hij zal het gelukkigst worden bij 1 of 2 rustige baasjes. Wij denken dat Bas het leuk zou vinden om in de toekomst naar buiten te kunnen en de wereld te ontdekken.

Voor Bas zoeken wij lieve, geduldige mensen die het begrijpen dat hij de eerste tijd moet wennen. Dat hij niet direct op schoot springt en even opnieuw moet leren vertrouwen. Maar als zijn nieuwe baasjes de tijd voor hem nemen, gaat hij opgroeien tot een fijne kat. Neemt u gauw contact met ons op.