Bas: een schattig, bescheiden en speels ventje van 4 maanden jong. Bas is gevonden samen met zijn broertjes toen hij heel erg jong was. Zij waren gelukkig in een pleeggezin welkom en nu mogen wij ze helpen zoeken naar een eigen plek.

Bas heeft al veel geleerd in het pleeggezin en was ook gek op hun. Hij genoot van de aandacht, kon uren spelen, alleen of met zijn broertjes en vermaakt zichzelf prima.
Bas is nu terug bij ons en hier is hij weer wat terughoudender. Hier is natuurlijk veel meer stress en elke dag andere mensen om schoon te maken en klanten die binnen komen.
Hij doet erg zijn best en komt wel kijken en op de krabpaal zitten. Toch durft hij nog niet helemaal door nieuwe mensen geaaid te worden.
Maar wij weten zeker dat dit helemaal goed komt als hij een eigen plekje vindt waar hij de tijd krijgt om te ontdooien.

Bas heeft dus altijd samen gewoond met katten en voelt zich ook erg fijn bij ze. We zoeken daarom wel een plekje met een andere kat.
Bas is niet gewend aan honden en kinderen en wij plaatsen hem hier ook niet bij. Mogen er kinderen op bezoek zijn, of mogelijk in de toekomst komen, dan is dit geen probleem. Maar voor nu moet hij nog even iets te veel wennen.

Een lief en bescheiden mannetje dus die op zoek is naar lieve en geduldige mensen. Die begrijpen dat hij niet direct op je af komt en dat respecteren.
Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!