Bart; een nieuwsgierig en speels ventje van 16 weken oud.

Bart is samen met zijn broertjes bij ons binnengekomen. Zij waren niet gewend aan mensen en stelden onze aanwezigheid niet op prijs. Maar gelukkig waren zij welkom in een gastgezin en leerden zij dat wij mensen best leuk zijn! Af en toe schrikt Bart nog, maar met de tijd zal dit mogelijk wel verdwijnen.

Bart kijkt graag wat je doet en houdt je graag in de gaten. Als je op de bank zit, komt hij ook graag bij je om een knuffel te halen. Maar wat Bart nog leuker vindt, is spelen! Hij vindt het enig als je met hem speelt, maar hij kan zichzelf ook prima vermaken. In het gastgezin speelt hij ook graag met zijn broertjes en na het spelen slaapt hij ook graag bij ze. Het zou voor Bart dan ook heel leuk zijn als er in zijn toekomstige huis een andere gezellige kat aanwezig is. Honden kent Bart niet en dat lijkt ons voor nu ook iets te veel van het goede. Bart verblijft in een gastgezin met een heel lief en rustig meisje en dit gaat prima. Maar jonge kinderen zal voor hem nog iets te druk zijn. Kinderen vanaf 12 jaar, die katten gewend zijn, zou mogelijk prima zijn.

Bart is nieuwsgierig en houdt van dingen ontdekken en daarom denken wij dat hij het gelukkigst zou zijn als hij in de toekomst naar buiten kan. Voor Bart zoeken wij mensen die op zoek zijn naar een leuke kat, maar hem wel even de tijd geven om opnieuw te wennen. Maar waar je dan een heerlijke knul voor terug krijgt. Belt u gauw voor hem?