Banette: een schattig, ondeugend, maar ook nog verlegen mannetje van 3 maanden jong.
Banette is bij ons binnen gekomen nadat hij een stuk mee is gereden onder de motorkap.. Hij zat door de paniek helemaal klem en het was nog wel een uitdaging om hem hieruit te krijgen. Uiteindelijk is het gelukt en mocht hij bij ons aansterken en hem nu helpen zoeken naar een gouden mand.

Banette heeft in het begin van zijn leven duidelijk niet veel liefde gehad.. Hij is was verlegen naar mensen en durft nog niet zo goed. Toch gaat dit steeds beter en met lekkere dingetjes komt hij snel aangerend. Dan kunnen wij hem ook aaien en stiekem vindt hij dat best lekker. Hij blijft tegenwoordig zelf spinnend stilzitten hier voor.
Banette zal dus even tijd nodig hebben en zoekt daarom hele lieve en geduldige mensen die dit begrijpen. Die begrijpen dat zij start niet geweldig was en hem vanaf nu alle liefde en aandacht gaan geven die hij zo verdient!

Ondanks Banette verlegen doet als je erbij bent, is hij ook wat ondeugend en erg speels, wat hem echt aandoenlijk maakt! Dan is hij druk aan het spelen met andere katten, rent achter balletjes aan en gaat met volle snelheid over de krabpalen. En zodra hij doorheeft dat jij hem ziet, gaat hij snel zitten met een blik van; ‘ik? Ik doe dat niet.’ <3

Banette leeft hier samen met andere katten en zou graag zijn leven ook delen met een kat. Wij zien dat hij steun zoekt bij ze en daardoor sneller durft.
Hij is hier nooit in de buitenkennel en zit liever warm en droog. Met genoeg uitdaging in huis, zou hij dus kunnen leven als binnenkat.

Banette is dus op zoek naar lieve en geduldige mensen met een rustig huishouden. Die begrijpen dat hij even tijd nodig heeft, maar er dan ook een leukerd voor terug gaan krijgen! Hij is tenslotte nog zo jong.
Wilt u dit kleine ventje een warm huis bieden? Neem dan gerust contact met ons op!