Bambam: een vriendelijk, rustig en wat zelfstandig dametje van 2 jaar jong. Bambam woonde al die tijd bij een familie buitenaf. Hier waren oudere kinderen, katten, honden en paarden. Zij was daar gelukkig, maar helaas zorgden prive omstandigheden ervoor dat zij hier is gekomen.

Bambam is een fijn meisje. Zij is vriendelijk en lief, maar vraagt niet zo veel. Wij merken wel dat zij zich hier wat terug trekt en dat is logisch. Bambam is een lieve kat die wel van aandacht houdt, al kan zij ook prima zichzelf vermaken en lekker slapen op warme plekjes of buiten even een rondje doen.

Bambam heeft dus samen gewoond met zowel honden en katten en hier zou zij haar nieuwe huis ook mee kunnen delen. Ze is wel een dame die zich de kaas niet van haar brood laat eten en dat mag natuurlijk!
Bambam vindt jonge kinderen wel wat veel. Maar oudere kinderen die snappen dat zij niet altijd zin heeft in tillen en op schoot kruipen is prima. Zij is gewend om buiten te komen en wij zoeken dan ook een plekje waar dit in de toekomst mogelijk is.

Een ongecompliceerde dametjes dus die op zoek is naar een lieve familie met lekkere warme plekjes om te slapen. 😉
Heeft u nog zo’n plekje vrij? Neem dan gerust contact op!