Bailey: een schattig en lief ventje van ruim 2 jaar jong. Bailey is gevonden en was duidelijk de weg kwijt. Gelukkig werd hij bij ons gebracht en nu mogen wij dit lieve ventje helpen zoeken naar een plek waar hij gelukkig wordt!

Bailey vindt mensen erg leuk en komt direct bij je als de kamer in komt! Knuffelen vindt hij fantastisch! Ook is hij best speels nog en vindt het ook leuk om samen met een hengeltje te spelen.

Bailey woont hier samen met andere katten en dit gaat prima. Wij dachten in eerste instantie dat hij ook zonder kat zou kunnen leven. Totdat 1 van zijn kattenvriendjes de kamer uitgaat, dan mist hij ze direct! Ondanks wij hem niet met ze zien spelen, wordt hij blijkbaar heel gelukkig van andere lieve en zachtaardige katten in zijn buurt. Daarom plaatsen wij hem bij een andere kat.

Bailey vindt honden erg vreemde wezens en we kiezen er voor om hem niet bij honden te plaatsen.
Hij is heel vriendelijk tegen iedereen en wij verwachten dat hij ook wel in een gezin kan wonen. Mits de klik er natuurlijk is.

Bailey is buiten gevonden en wij denken dat hij het heerlijk zou vinden om in de toekomst een frisse neus te halen buiten. En in de zomer lekker samen buiten van de zon te genieten!

Een lief en schattig ventje dus, die op zoek is naar een liefdevolle plek. Neemt u snel contact op voor een kennis making?