Asmara; een heel verlegen, maar ook erg lief meisje van 5 jaar jong. Asmara is door haar vorige eigenaar bij ons gebracht. Zij is daar ooit als klein kittentje komen wonen, in een huis met andere katten. Asmara bleef altijd een beetje teruggetrokken bij nieuwe mensen, maar ook bij de katten. En na een tijd begonnen deze mensen te merken dat zij veel vrijer werd als de katten niet in de buurt waren. Daarom hebben zij met pijn in het hart besloten om Asmara een fijner plekje te gunnen.
Asmara hebben wij ook leren kennen als een hele lieve meid. Want ook al vindt ze het hier heel spannend en verstopt zij zich hier, zij is en blijft altijd lief. En als je even geduldig bij haar gaat zitten, tegen haar kletst en haar aaitjes geeft, gaat zij hier ook erg van genieten! Asmara vindt het hier allemaal heel spannend en verstopt zich dan ook. De dagelijks verschillende mensen, de andere katten. En daarom zoeken wij voor dit lieve meisje een rustig plekje zonder andere dieren. Maar ook een plekje zonder kinderen. Bij hele lieve, geduldige mensen die haar de tijd geven om te wennen.
Asmara heeft haar leven lang binnen gewoond en vindt dat prima. Sterker nog, zij durft ook niet naar buiten. Asmara zou dus ook prima op een appartement kunnen leven. Dit lieve meisje is dus opzoek naar een heel fijn plekje waar zij welkom is. Waar zij de tijd krijgt om te ontdooien en waar zij lekker mag gaan genieten. Heeft u nog een plekje vrij voor haar? Neem dan snel contact met ons op!