Amy: een vreselijk lief en schattig meisje van 10 maanden jong.
Amy is door de dierenambulance bij ons binnen gebracht. Het eerste wat opviel, was dat zij een erg bijzondere voorpoot heeft.. Hier is direct naar gekeken. Amy heeft hier oude fracturen zitten en dit kan dus niet meer recht gemaakt worden. Aangezien Amy wel haar poot gebruikt om te lopen en balans te houden, lijkt het beter om die poot er aan te houden. Waar in de toekomst wel rekening mee gehouden moet worden, is dat zij niet te zwaar mag worden.

Ach, voor Amy is het allemaal goed! Zolang ze maar aandacht krijgt. Zij is namelijk echt een intens lieve kat en houdt heel erg van knuffelen. Uren kan ze bij je op schoot liggen spinnen.
Zij zoekt dus personeel die veel thuis is en haar genoeg aandacht kan geven.

Andere katten vindt Amy op zich prima. Zij moet even wennen aan ze en dan is het goed. Wel heeft zij meer met wat rustigere katten, dan met hele drukke en enthousiaste katten. En dat is prima natuurlijk!
Honden vindt zij ook erg eng en daarom plaatsen we haar niet bij een hond.

Amy is hier nooit in de buitenkennel en naar buiten gaan, zal ook een risico met zich meenemen wat betreft haar pootje. Zij is natuurlijk minder snel en handig, dus als er echt iets is, kan zij minder snel wegkomen. Voor haar lijkt het leven als binnen kat dan ook de beste optie. En dit vindt zij prima ook. Ze is hier nooit in de buitenkennel en ligt veel liever op schoot.

Zoekt u nog een kat die uw schoot warm houdt in de winter? 😉 Amy zou graag kennis willen maken!