Voor deze twee knappe zusjes zijn we op zoek naar een plek waar ze samen mogen wonen. Ariane en Amalia zijn samen met hun moeder en zusjes binnen gekomen. Deze twee meiden zijn gek op elkaar! 

Samen lekker ravotten en jagen. Amalia neemt dan het voortouw en is heel enthousiast! Ze kan rennen, springen, vliegen en dan begint het weer van vooraf aan. Haar zusje Ariane is al net zo enthousiast; met alle pootjes de lucht in vliegt ze achter de veertjes en hengeltjes aan. 

Ze zijn nog geen half jaar oud en zitten nog vol in de ontwikkeling. Hoe hun uiteindelijke karakter gaat worden is nog lastig te bepalen. Maar hun vrolijkheid en sociale inslag zullen ze niet kwijtraken!

Wij zoeken voor deze zusjes een plek waar ze samen kunnen wonen. Op den duur (mogelijk na de winter) zouden ze wel graag hun pootjes in de tuin willen strekken. Ariane en Amalia zouden prima met andere huisdieren kunnen wonen en ook met kinderen zou dat prima gaan – mits ze respect hebben voor katten natuurlijk. 

Zoekt u twee enthousiaste en lieve speelse meiden? Maak dan snel een afspraak om kennis met ze te maken. Ze staan al bij de deur op u te wachten.