Alina: een erg aanhankelijke, leuke en gezellige dame van 6 jaar jong, die een gouden mandje verdient! Alina is een jaar geleden bij ons gekomen in slechte toestand. Zij liep mank, was benauwd, had kale plekken en was mager.. Wij hebben haar met liefde verzorgd en al snel knapte zij op. Al snel vond zij een plekje bij lieve mensen die erg veel van haar houden. Alleen de situatie bleek niet perfect voor Alina en daarom hebben zij gekozen voor haar. Omdat ze haar een beter plekje gunnen, waar zij nog gelukkiger mag zijn!

Alina is een hele leuke griet. Zij houdt van mensen en staat je hier miauwend op te wachten als je eraan komt. Zij verwacht veel aaitjes en als je niet snel genoeg bent, maakt ze vast kleine springende bokjes ophoog tegen je been. Toch kan ze ook lekker haar eigen ding doen en genieten van haar warme mandjes bij de kachel of in de zon.

Alina leefde samen met andere katten en dit ging redelijk.. Veel of drukke katten hoeft van haar niet. Maar zij zou wel prima met 1 rustige kat in huis kunnen wonen. Al zou enige kat voor haar ook geen probleem zijn.

Kinderen zijn voor haar prima en zij zou ook in een gezin kunnen wonen.
Honden kent zij niet en vind ze wat spannend. Daarom plaatsen we haar niet bij honden.
Ze had daar een afgesloten tuin en dat vond zij prima!

Eigenlijk is zij gewoon een heel leuk dametje dus die graag een fijn plekje vind bij lieve mensen!