Alexia: een bijzonder meisje van 4 maanden jong, die op zoek is naar een liefdevolle plek waar zij haar verleden kan vergeten.
Alexia is als klein katje weggehaald bij, zoals wij het noemen, het horrorhuis… Helaas noemen wij dit niet zo vanwege paranormale dingen. Maar om de vreselijke omstandigheden die daar waren, waar onder andere Alexia in leefde… Er leefden daar heel veel katten buiten, wild, ziek en vermagerd. De grootste schrik kwam pas toen de hulpverleners binnen kwamen..
Katten, heel veel katten, doodsbang en in vieze kamers.. Onder de urine, vol ontlasting en geen frisse lucht..
Gelukkig zijn alle katten daar weggehaald en ondergebracht. Alexia is haar leven dus slecht begonnen en heeft eigenlijk geen sociale interactie gehad met mensen. Wij hebben haar direct naar een pleeggezin gedaan en daar leerde zij langzaam wat vertrouwen te krijgen in de mens. zij was gewend aan haar pleegmoeder en vond dit ook prima.

Ondertussen is Alexia weer hier en vindt zij alles erg spannend. Logisch natuurlijk. Zij kijkt op een afstand toe wie en hoe wij zijn en soms durft zij na een tijdje dichterbij te komen. Ze zal hier met een bezoek niet kennis met je komen maken en dat is jammer. Wij beseffen ons ook dat dit lastig is en zij hier mogelijk nog een tijd zal verblijven. Toch hopen wij dat zij lieve en rustige mensen zal vinden die alle tijd en geduld met haar hebben.

Alexia kan heel goed met andere katten en heeft steun aan ze. Wij zoeken dus wel een plekje voor haar met een andere kat.
Honden en kinderen zijn momenteel nog wat veel van het goede voor dit meisje.

Zij kan hier naar buiten, maar doet dit nooit. Met voldoende uitdaging in huis, zou zij dus prima als binnen kat kunnen leven.

Alexia heeft een rugzakje en daarmee ook wat ‘eisen’. Toch hopen wij ontzettend dat er iemand een fijn en warm plekje voor haar hebben. Zodat zij kan genieten van een eigen huis, warmte en liefde.

Wilt u dit meisje een kans geven? Neem dan snel contact met ons op.