Abby; een wat verlegen maar ook vriendelijk meisje van 4 maanden jong dat op zoek is naar een hele speciale plek. Een fijne, warme plek met lieve mensen. Lieve mensen die haar de tijd geven om te wennen en haar op die manier een eigen thuis gaan geven. Want dit lieve kleine meisje heeft al heel wat te verduren gehad!  

Abby liep samen met haar familie buiten en er werd nooit naar ze omgekeken. En hierdoor is zij als klein kittentje nooit op een positieve manier met mensen in aanraking is geweest. De eerste echte kennismaking met mensen was toen zij werden gevangen….  En de hele familie vond ons dan ook echt niet leuk en dat lieten zij duidelijk merken door proberen te vluchten. Gelukkig konden zij bij een heel lief gastgezin terecht, waar zij met liefde en geduld werden opgevangen. En Abby zo met hele kleine stapjes meer vertrouwen kon krijgen in haar pleegmoeder.

Helaas zat het Abby daar ook niet mee. Want plotseling werd zij erg ziek en moest met spoed naar de dierenarts. Zij bleek een hersenbloeding te hebben gehad met als gevolg daarvan epilepsie. Door de fantastische zorg van de dierenarts en haar pleegmoeder herstelde Abby zich goed en is zij vrij van epilepsie. In de tijd dat zij zo ziek was, is zij haar pleegmoeder meer gaan vertrouwen. Zij is nog wel wat afstandelijk, maar geniet echt meer van haar aanwezigheid. En heel soms vindt Abby het nu zelfs fijn om opgepakt te worden en zij kan dan ook erg hard spinnen! Wij weten dus dat het in haar zit om van haar baasje te gaan houden. Dat laat zij nu ook zien, alleen op haar eigen manier. Wij denken dan ook dat als zij hele lieve en geduldige mensen vindt zij zal ontdooien. Dit zal natuurlijk tijd en geduld gaan kosten, maar Abby zal dan laten zien hoe lief zij is.

Abby kan het prima vinden met andere katten, maar een vriendje hoeft van haar niet per se. Abby is niet gewend aan honden en daar plaatsen wij haar ook niet bij. Wij zoeken voor Abby een rustig huishouden met 1 of 2 lieve baasjes, zonder kinderen. Zij moet alle tijd en rust krijgen om verder te gaan wennen aan de wereld. Voor Abby zoeken wij een huisje waar zij binnen komt te wonen en niet naar buiten kan/hoeft. Dat is voor haar het veiligste. Heeft u geduld voor dit meisje en mag zij lekker binnenblijven bij de kachel? Neem dan snel contact met ons op!