Cai en Collin - Gereserveerd 2

Cai ( cypers) en Collin (zwart)

Cai en Collin waren ongeveer 7 weken oud toen ze gevonden waren (inmiddels zijn ze 14 weken). Ze waren bang en waren totaal geen mensen gewend. Ze zijn samen naar een gastgezin gegaan om daar te socialiseren. Al snel had Collin het door dat mensen prima wezens zijn en ze je lekker kunnen aaien. Collin geniet dan ook met volle teugen van een aai sessie en knort er dan heerlijk op los. Ook “kletst” hij graag even met je. 

Cai is een ander verhaal. Cai vond de mens echt heel stom! Blazen, hissen, happen en kom niet te dichtbij.  Maar door middel van heel veel geduld, rust en aromatherapie (onder begeleiding van de kattengedragsdeskundige)  is Cai zijn ” ik vind mensen heel stom” omgedraaid naar een ontzettend lief kereltje die het heerlijk vindt om geaaid te worden. Zijn pleegmoeder is dan ook super trots op hem! 

Collin is zo gek op aandacht dat hij zijn broer soms overruled, dus dachten we in eerste instantie dat het beter was deze heren apart te plaatsen. Maar dit bleek een verkeerde gedachten te zijn. Collin werd gecastreerd en was Cai even alleen. Hij was behoorlijk van slag toen zijn broer, zijn steun en toeverlaat weg was. Cai wilde niet meer eten en ook wilde hij even niets van zijn pleegmoeder weten. Totdat Collin weer terug was! Hij fleurde gelijk op. En dit was dan ook de bevestiging dat deze mooie kereltjes voor altijd bij elkaar moeten blijven.

Voor Collin en Cai, met name voor Cai, geldt dat ze tijd nodig hebben om te wennen aan hun nieuwe thuis en aan hun personeel. Collin en Cai zoeken daarom ook een thuis met enige katten ervaring en liefst voor in het begin een “eigen veilige kamer” waar ze kunnen wennen aan hun nieuwe omgeving en personeel. 

Kun jij deze prachtige kerels verder helpen in hun ontwikkeling?