Vulpi is een intens lief, zachtaardig, bijzonder knap, leuk en dapper meisje van anderhalf jaar jong. En dit lieve meisje is op zoek naar een liefdevol en warm thuis waar zij alles mag leren wat nodig is en waar zij kleine stapjes mag gaan nemen in haar leven. Vulpi komt uit Roemenië, waar zij op straat is gevonden en waar zij vervolgens een poosje in de opvang heeft gewoond. En nu is Vulpi bij ons in de opvang en zij heeft al kleine stapjes gemaakt! Zo durfde zij in de eerste instantie helemaal niet aan de riem te lopen, maar inmiddels durft ze dat steeds een beetje beter en dan zijn wij erg trots op haar! Maar dat is natuurlijk niet genoeg voor dit meisje. Het liefste hebben wij mensen die haar veel meer tijd kunnen geven, heel veel liefde hebben te bieden, die heel veel geduld hebben en haar alles willen geven wat zij nu zo nodig heeft.

Vulpi kan het uitstekend vinden met andere honden, zij begrijpt de hondentaal heel erg goed, is heel sociaal, speelt en rent graag met ze en zou heel veel steun kunnen vinden bij een andere hond. Wij denken dat zij heel gelukkig zal zijn met een hondenmaatje in haar nieuwe huis. Vulpi heeft respect voor katten die aan honden zijn gewend en zou dus samen kunnen wonen met een kat die aan honden is gewend. Vulpi is ontzettend lief voor alle mensen, zij is heel zachtaardig en vriendelijk, wil ontzettend graag haar best voor je doen, wil heel graag leren ontdekken en zou zo graag de wereld willen zien.

Wij denken dat een druk gezin niet bij haar past, omdat ze veel dingen nog zo spannend vindt. Maar een rustig gezin is prima voor haar. Voor Vulpi zoeken wij heel erg lieve mensen die helemaal voor haar willen gaan, die haar alle tijd geven om te wennen, die dus heel geduldig zijn, die haar vertrouwen geven en haar een hele fijne toekomst willen bieden. Een plekje waar zij gelukkig mag worden, waar zij zich veilig voelt en waar zij zich helemaal mag gaan ontwikkelen. Een plekje dus, wat zij thuis mag gaan noemen! U bent van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten. Dan kan zij zelf laten zien hoe bijzonder zij is!

Vulpi 4