Stella is een prachtig, leuk, erg lief, slim en speels meisje van net 1 jaar jong. En op zoek naar hele lieve mensen die haar heel gelukkig willen maken! Stella komt uit Spanje, waar zij in het asiel is geboren…

Zij is recent bij ons in de opvang gekomen en was welkom bij een lieve pleegmoeder, die haar al veel heeft geleerd. Stella woont daar samen met honden en met katten en dat gaat allemaal heel erg goed. De katten zijn vanzelfsprekend gewend aan het leven met honden en zijn dan ook heel duidelijk naar Stella geweest. Zij kan dus prima met katten samen wonen, maar dit moeten wel katten zijn die honden gewend zijn. Stella is heel sociaal met andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed! Zij vindt het heerlijk om bij ze te zijn, speelt en rent heel graag met ze en vindt het heerlijk om tegen ze aan in slaap te vallen. Stella is lief voor alle mensen, groot en klein. Ze is hier en daar nog wel een beetje onzeker omdat ze veel dingen nog niet gewend was, maar zij herstelt zich ontzettend goed en leert ongelooflijk snel hoe leuk alles is.

Stella loopt inmiddels keurig aan de riem, is zindelijk, kent het leven in huis, vindt het leuk om mee te gaan met de auto en ze heeft binnen een korte periode laten zien wat een kanjer zij is! Voor Stella zoeken wij lieve mensen die haar gelukkig willen maken, die haar nog veel meer dingen willen leren, die haar voldoende beweging en activiteit kunnen bieden, die haar alle tijd geven om te wennen en die dus helemaal voor haar willen gaan. U krijgt dan deze bijzonder leuke dame, die haar best zal gaan doen en dankbaar zal zijn! U bent natuurlijk van harte welkom om in levende lijve kennis met haar te maken en wij kunnen een afspraak maken met haar pleegmoeder om een ontmoeting te plannen.

Stella 4