Sole is een vrolijke, open en sociale dame van ruim 3 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die haar gelukkig willen maken!

Sole komt uit Spanje, waar zij is gevonden en vervolgens in de opvang aldaar terecht is gekomen. En daar heeft zij al laten zien hoe leuk zij is. En inmiddels is Sole bij ons in de opvang en hopen wij dat er snel een plekje voor haar zal komen dat zij thuis mag gaan noemen. Sole is een heel erg blije dame, zij vindt alles leuk, gaat ontzettend graag met je wandelen, geniet van spelen, wil graag nieuwe dingen leren, houdt erg van knuffelen en wil graag nieuwe dingen leren. Zij kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed. Zij speelt en rent graag met andere honden en zij zou ook prima met een andere hond kunnen samenwonen. Met katten kan Sole het niet vinden en daarom zoeken wij voor haar een plekje zonder kat. Sole kan het prima vinden met alle mensen, groot en klein. Maar wij denken dat zij niet op haar plek zal zijn in een gezin met kinderen onder de 12 jaar.

Voor Sole zoeken wij actieve mensen, die van lange wandelingen houden, die het heerlijk vinden om met haar de nieuwe wereld te ontdekken, die haar nieuwe dingen gaan leren en die haar alle tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven! U krijgt dan deze lieve kanjer in huis, die haar best zal doen, die dankbaar zal zijn en die zal genieten van iedere nieuwe dag! U bent van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten, dan stelt zij zichzelf graag aan u voor!