Silver: een speciaal Maltezer dametje van 3 jaar jong die opzoek is naar hele lieve en geduldige mensen! Silver is ongeveer een jaar geleden weggehaald uit vreselijke omstandigheden. Zij heeft hier haar leven lang in gewoond en haar leven was daarom ook heel lang uitzichtloos.. Een poos geleden is onder andere zij hier weggehaald en kwam er hoop. Hoop op een toekomst voor haar. Zij is eerst naar een andere plek gegaan, waar zij kon bijkomen, gesteriliseerd kon worden, haar huid en vacht weer mooi konden worden en gewoon even tot rust kon komen. Na een tijdje is besloten dat onder andere zij hierheen kwam en wij haar verder zouden helpen met groeien. En dit lieve meisje is er nog lang niet, maar wij kunnen haar hier niet zo ver helpen als een familie kan en hopen een ontzettend lief baasje te vinden die dit bereid is en waar Silver meer dan welkom is.

Silver moest heel erg wennen toen zij hier kwam en had heel erg steun bij de andere hondjes. Al snel mocht zij gelukkig mee met 1 van onze vrijwilligers en hier heeft zij ontzettend veel geleerd! Ze moest even wennen en dat is natuurlijk logisch. Maar ondertussen is zij een ander hondje en is zij er aan toe om een eigen familie te zoeken. Silver vind nog steeds dingen spannend en zal in haar nieuwe huis ook moet wennen. Ook buiten vind zij dingen nog erg spannend en dit kost tijd. Maar zij is al zo ver gekomen! Ze is gek op haar baasjes en vooral op de meneer des huizes, daar wil ze mee knuffelen, mee spelen en bij slapen. Ze kan prima even alleen zijn samen met de andere hond en is mat en tuinzindelijk. Ze durft het buiten aan de riem nog niet te doen, daarom is een veilige, afgezette tuin voor haar een vereiste. Silver is als ze je kent een heel lief meisje, zij komt graag bij je liggen en is tevreden met weinig. Ze durft nu ook lekker te spelen en geniet van heerlijke mandjes. Wandelen over de straat vind ze nog spannend, al loopt ze wel mee. Maar wandelen in het bos vindt zij wel erg leuk om te doen!

Silver heeft haar hele leven met andere hondjes gewoond en in haar pleeggezin woont zij ook samen met een hondje. Dat vind zij zo ontzettend fijn en zij haalt ook veel steun bij ze. Daarom zoeken we voor haar een plekje met een andere hond.

Silver heeft kennis gemaakt met katten en dat vindt zij ook heel normaal. Zij zou haar toekomstige huis dus prima kunnen delen met een kat. Wij zoeken een huisje voor haar zonder kinderen. Als er eens kinderen op bezoek komen is dat geen probleem, maar het is voor haar teveel om samen te wonen met kinderen.

Voor Silver zoeken wij dus hele lieve en geduldige mensen met een leuk, sociaal hondenmaatje. Mensen die het begrijpen dat zij opnieuw zal moeten wennen en opnieuw vertrouwen moet krijgen in haar nieuwe baasjes en haar die tijd ook geven. Zij zal opnieuw haar uiterste best doen om alles te geven! Silver zit nog in een pleeggezin en het bezoek zal ook daar plaats vinden.