Shiva is een prachtig meisje van net 1 jaar jong en op zoek naar hele lieve mensen die haar een toekomst willen bieden. Een plekje wat zij thuis mag gaan noemen en een plekje waar zij gelukkig mag gaan worden.

Shiva is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij in het asiel is geboren. En daar is zij dus ook opgegroeid… Eigenlijk heel verdrietig natuurlijk… Maar inmiddels is Shiva, samen met haar zusjes, naar Nederland gekomen en mogen wij ze helpen zoeken naar een plekje waar ze veilig en geliefd worden. Shiva is een hele open hond, zij maakt heel graag en veel contact met je, ze vindt het heerlijk om met je te knuffelen en bij je te zijn, zij houdt van knuffelen en zij wil graag nieuwe dingen leren. Shiva kent de hondentaal uitstekend, is heel sociaal met andere honden, speelt en rent graag met andere honden en vindt het heerlijk om tegen een andere hond aan in slaap te vallen. Ook heeft Shiva respect voor een kat die duidelijk voor haar is. Dus met de juiste begeleiding zou Shiva met een kat samen kunnen leven. Shiva is lief voor alle mensen en vindt het heerlijk om haar leven te delen met mensen die haar geweldig vinden!

Voor Shiva zoeken wij lieve mensen die haar alles gaan leren wat nodig is, die haar rustig laten wennen aan een leven in huis, die geduldig zijn en samen met haar de nieuwe wereld gaan ontdekken. Een andere hond in huis zou voor haar heerlijk zijn en zal het voor haar mogelijk nog makkelijker maken om te starten met haar nieuwe leven! U bent van harte welkom om Shiva in levende lijve te komen ontmoeten, met haar te wandelen en te zien en voelen hoe en wie zij is! Komt u gauw langs voor haar?

Shiva 4