Shira: een lief, zacht en onzeker dametje van 5 jaar jong die opzoek is naar de liefste mensen! Shira is haar leven begonnen onder vreselijke omstandigheden, waar zij tot ongeveer een jaar geleden ook verbleef. Gelukkig werd er toen ingegrepen in haar leven en had zij eindelijk zicht op een toekomst. Na een tijdje kwam zij bij ons, zodat zij verder kon groeien en uiteindelijk opzoek kan naar een gouden mandje.

Shira is een ontzettend zachtaardig meisje, met een heel lief karakter, maar zij moet je kennen om die te zien. Zij is door alles wat zij meegemaakt, en vooral niet heeft gemaakt, terughoudend naar nieuwe mensen. Zij heeft hier flinke stappen mee gemaakt, maar als een vreemde op haar af duikt, vind zij dit nog spannend en dat mag ook. Shira zit in een pleeggezin en zij heeft hier laten zien hoe ontzettend groot haar aanpassingsvermogen is. Al snel kwam zij bij de mensen liggen, paste zich aan voor het leven in huis, werd zindelijk, leerde even alleen te zijn, gaat mee in de auto en kan ook mee naast de fiets. Wel wonen deze mensen in een rustig gebied en dat zoeken wij dan ook voor haar. Midden in een stad zou niet eerlijk zijn voor dit meisje.

Shira houdt oprecht erg veel van andere honden. Zij spreekt de hondentaal keurig, wordt ontzettend blij van ze, haalt steun uit ze en speelt ook erg graag met ze en slaapt bij ze. Daarom zoeken wij voor haar een plekje met een andere hond, waar zij ook veel steun uit zal halen.

Shira reageert prima op katten en zij zou dus ook samen kunnen leven in een huis met katten.
Ondanks Shira ontzettend lief is, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen. Dit is voor nu teveel voor haar. Als er eens kinderen op bezoek komen, is dat natuurlijk geen probleem, zij zal dan een rustig plekje zoeken.

Wij zoeken dus lieve, rustige en geduldige mensen voor dit meisje. Mensen die het niet erg vinden dat zij tijd nodig zal hebben om opnieuw te wennen. Die begrip voor haar hebben en waar zij op kan steunen en vertrouwen. Zij zal opnieuw haar uiterste best doen om zich aan te passen en wij weten dan ook zeker dat je er een fijn meisje voor terug gaat krijgen.
Wilt u kennis maken met dit meisje, neem dan gerust contact op!