Sandy: een leuke, slimme, werklustige en actieve dame van bijna 3 jaar jong, die heel graag een leuke plek vindt! Sandy is als pup bij mensen komen wonen en zij was hier altijd erg gelukkig. Alleen gaan deze mensen emigreren en kon zij helaas niet mee. En zodoende is zij hierheen gebracht en gaan wij haar helpen zoeken naar een nieuwe familie.

Sandy is een erg leuke en vrolijke dame! Zij is een herder kruising en vindt het erg leuk om dingen voor je te doen. Zij is ook intelligent en zoekt daarom wel baasjes die actief met haar bezig gaan. Die lekkere wandelingen maken en haar uitdagingen geven. Sandy is erg loyaal aan haar baasjes en houdt gewoon veel van je. Zij is wat waaks als mensen aan de deur staan, maar dit houdt al snel op en dan vindt zij bezoek ook prima.


Sandy kan het goed vinden met andere honden en speelt graag met ze. Ze zou kunnen samen leven met een andere reu, maar alleen is ook prima voor haar.
Met katten heeft zij deze klik niet en daarom zoeken wij een huis voor haar zonder katten.
Zij is natuurlijk het huis leven gewend en zij is keurig zindelijk, kan een dagdeel alleen zijn, gaat graag mee in de auto en kent haar commando’s. Ze zou iets charmanter aan de riem kunnen lopen, maar wij weten zeker dat zij dit ook snel onder de knie zal hebben.

Sandy is opgegroeid met een kindje en op zich was zij hier lief voor. Toch plaatsen we haar niet bij jonge kinderen, zij was soms wel lomp met ze. We zien ook dat zij gewoon van duidelijkheid en ritme houdt daarom zoeken we een huis voor haar met oudere kinderen of zonder kinderen. Als er jonge kinderen op bezoek komen is dat uiteraard geen probleem.

Een leuke en actieve griet dus waar wij leuke baasjes voor zoeken die met haar op pad gaan en leuke dingen gaan doen!