Rubio is een erg leuk, grappig, speels en lief kereltje van 6 jaar jong en op zoek naar zijn eigen familie! Rubio komt uit Spanje, waar hij is gevonden en waar hij vervolgens een poosje in de opvang heeft gewoond.

Maar inmiddels is hij bij ons in de opvang en mogen wij hem helpen zoeken naar een fijne plek wat hij thuis mag gaan noemen! Rubio is een heerlijk kereltje, hij vindt het geweldig om bij je te zijn, met je te knuffelen, te spelen en samen lekker te gaan wandelen. Hij is altijd blij en tevreden en kan heerlijk liggen slapen in een warm mandje en hij is gewoon een heel leuk ventje! Rubio kan het uitstekend vinden met andere honden, hij begrijpt de hondentaal heel goed en hij vindt het gezellig dat zij er ook zijn. Met katten kan Rubio het helaas niet vinden en daarom zoeken wij voor hem een plekje zonder katten. Rubio is gek op alle mensen, dus hij zou het ook heel gezellig vinden om in een gezin te komen wonen. Dit kereltje is gewoon heel erg leuk, heel erg lief en grappig en wij denken dat hij mensen ontzettend blij gaat maken met zijn komst!

Voor Rubio zoeken wij dus lieve mensen die hem gelukkig willen maken, die van knuffelen houden, die van wandelen en spelen houden en hem alle tijd willen geven om te wennen aan zijn nieuwe leven. U krijgt dan dit vrolijke en leuke ventje in huis, die dankbaar zal zijn en zijn best zal gaan doen! U bent van harte welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten. Dan kan hij zelf laten zien hoe leuk hij is!