Rocky: een leuk, aanhankelijk en eigenwijs kereltje van bijna 9 jaar jong die opzoek is naar mensen die hem net zo geweldig vinden als hij zichzelf vindt!
Rocky komt oorspronkelijk uit Spanje en heeft daar een prima leven gehad, hij is strontverwend geweest, is best goed opgevoed en is gewoon een leuk kereltje. Onlangs is hij bij ons in de opvang gekomen en mogen wij opzoek naar een fijn plekje voor hem.

Rocky is een leuk en enthousiast kereltje! Hij is vreselijk gek op zijn eigen mensen en houdt zielsveel van je. Hij komt graag bij je om te knuffelen en wilt ook graag nog even met je spelen en apporteert zijn speelgoedje voor je. Hij vind het leuk om alles te ontdekken met je en om daarna lekker bij je op de bank in slaap te vallen. Lange wandelingen hoeft van hem niet, maar een baasje die er veel is, met hem speelt en knuffels geeft is voor hem voldoende. Hij gaat goed mee in de auto, is zindelijk, kan goed schooien 😉 en loopt los mee als hij je kent. Recent is zijn gebit onder handen genomen en hij mist de meeste tanden.

Rocky is erg sociaal met andere honden en niet onder de indruk. Hij begroet ze als hij ze tegen komt en spreekt de hondentaal prima. Hij zou het gezellig vinden om met een ander hondje te wonen, want ook hier wilt hij graag mee spelen.

Ook is hij gewend om met katten te wonen en dat vind hij prima. Hij slaapt gerust naast ze op de bank en kan dus zijn nieuwe huis delen met een kat.

Rocky heeft geleerd om te blaffen als hij wat wilt en als dit niet snel genoeg gaat, kan hij ook zijn ‘dansje’ uit de kast halen. Niet erg natuurlijk en dit is ook best goed te sturen. Hij is namelijk best intelligent en snapt heel snel wat wel de bedoeling is.
Dit gedrag, samen met dat hij wat ouder is en in een rustig huishouden is opgegroeid, plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen.

Rocky is gewoon een leuk en gezellig hondje die mensen echt blij gaat maken met zijn komst. Wij zoeken voor hem mensen die hem net zo leuk vinden als hij zichzelf vind, waar hij veel liefde krijgt en hij niet hele dagen alleen thuis hoeft te zijn.
Heeft u nog een plekje voor deze leukerd? Neem dan snel contact op!