Roca is een prachtige, vrolijke, speelse, eigenwijze en stoere dame van ruim 2 jaar jong en op zoek naar een plekje wat zij thuis mag gaan noemen! Roca komt uit Roemenië, waar zij op straat werd gevonden. Vervolgens heeft zij een poos in de opvang aldaar gewoond, maar inmiddels is zij bij ons in de opvang en mogen wij haar helpen zoeken naar een liefdevol thuis.

Roca heeft lekker veel energie, vindt wandelen fantastisch, speelt en rent heel graag, vindt nieuwe dingen leuk en vindt het heerlijk om veel te ontdekken. Roca kan het prima vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal prima. Zij laat echter niet de kaas van haar brood eten en dat lijkt ons heel terecht. Ze speelt graag met andere honden en deelt met alle plezier haar kennel met een hondenvriendje. Roca laat hier respect naar katten zien en wij denken dat zij, met uiteraard de juiste begeleiding, dat zij met een kat samen zou kunnen wonen.

Roca is een dame met een sterke eigen wil en dat maakt dat wij haar liever niet in een gezin plaatsen met kinderen onder de 12 jaar. Zij heeft nu consequente baasjes nodig, die haar een heerlijk leven kunnen bieden. Voor Roca zoeken wij lieve mensen die lekker actief zijn, die consequent zijn, die haar nog heel veel dingen willen leren, die met haar de wereld willen gaan ontdekken, die haar alle tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven en die haar gelukkig willen maken. U krijgt dan deze leuke, vrolijke, grappige en actieve griet in huis, die dankbaar zal zijn en zal gaan genieten van haar nieuwe leven! U bent van harte welkom om in levende lijve kennis met haar te komen maken. Zij stelt zich heel graag aan u voor!