Ramon is een intens lieve, zachtaardige, leuke en vrolijke knul van ruim 2 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die hem gelukkig willen maken! Ramon is een kanjer van een hond, hij heeft een intens lief karakter, hij heeft een lief hart en hij heeft heel veel liefde te geven. En voor deze lieve knul zoeken wij erg lieve mensen die snappen hoe hij is, die hem een heerlijke toekomst kunnen bieden en er voor hem willen zijn.

Ramon komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Vervolgens heeft hij een poosje in de opvang aldaar gewoond en inmiddels is hij bij ons in de opvang. Hij heeft in Nederland al wel een familie gevonden, maar helaas bleek Ramon het ontzettend moeilijk te vinden dat hij alleen moet blijven soms. Ook ’s nachts…. Hij wil gewoon zo graag dichtbij je zijn en het liefst heel veel. Wij zien dit gedrag hier niet, omdat hij altijd een hondenvriendje of -vriendinnetje heeft waar hij zijn leven mee deelt. Dus dat is zeker ook een optie voor zijn nieuwe familie, dat hij een hondenmaatje krijgt die hem kan uitleggen hoe alles werkt en dat het oké is om soms ook alleen te zijn. Wij zien hem hier genieten van lekker rennen met de andere honden, spelen en vervolgens heerlijk genieten van de zon en dan zalig luieren!

Hij kan het uitstekend vinden met andere honden, begrijpt de hondentaal heel goed en zou het heerlijk vinden om ook een hondenmaatje te hebben bij zijn nieuwe familie. Met katten kan Ramon het niet vinden en daarom zoeken wij voor hem een plekje zonder kat. Ramon is gek op alle mensen, kan intens knuffelen, vindt het zalig om lange wandelingen te maken, is heel sociaal en zou heel graag de wereld gaan ontdekken! Voor Ramon zoeken wij dus lieve mensen die van veel wandelen houden, die hem alle tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe leven, die het heerlijk vinden om veel te knuffelen met hem en die hem een warme en fijne plek kunnen bieden. U krijgt dan deze kanjer in huis die dankbaar zal zijn en erg zijn best zal gaan doen! U bent van harte welkom om in levende lijve kennis met hem te komen maken en een fijne wandeling met hem te ondernemen!

Ramon 4
Ramon 5