Pim is een heel erg lieve en zachtaardige knul van net 1 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die hem een toekomst willen geven!

Pim komt uit Spanje, waar hij is gevonden, samen met zijn twee broertjes. Zij zijn liefdevol opgevangen in de opvang aldaar en inmiddels zijn zij bij ons in de opvang en mogen wij ze helpen zoeken naar baasjes die ze gelukkig willen maken. Pim heeft een ontzettend lief karakter, hij heeft een hart van goud, zoekt heel veel steun bij je, is bescheiden en wil heel erg zijn best voor je doen. Hij vindt lopen aan de riem nog heel spannend, maar als je zachtjes met hem praat en hij het gevoel heeft dat het goed is, dan doet hij heel erg zijn best om netjes met je mee te lopen. Dat is zo dapper van hem! Pim kan het uitstekend vinden met andere honden, hij begrijpt de hondentaal erg goed, vindt het fijn om met andere honden te spelen en deelt met alle liefde zijn mand met een andere hond. Pim snapt katten eigenlijk niet zo goed, hij weet niet zo goed wat hij met ze aan moet en daarom denken wij dat hij beter op zijn plek zal zijn in een huis zonder katten. Pim houdt erg van knuffelen, rekent op je, wil graag bij je zijn, wil alles graag goed doen en is dus heel bescheiden.

Hij zoekt dan ook baasjes die er voor hem zijn, die hem steunen, die hem alle tijd geven om overal aan te wennen, die hem alles leren wat goed voor hem is, die stap voor stap met hem de wereld gaan ontdekken en lieve baasjes die dus veel geduld hebben. Een gezin met kinderen lijkt ons teveel van het goede voor hem, maar als u kinderen op bezoek krijgt, zal hij hier vanzelfsprekend lief voor zijn. Pim zoekt dus een rustig en liefdevol plekje, waar hij ontzettend welkom is, waar hij alle tijd krijgt en waar hij zijn lieve zelf mag zijn. U bent van harte welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten. Dan kan hij zelf laten zien hoe bijzonder hij is!