Peter is een stoere, sterke, zelfverzekerde en best grote knul van 9 jaar jong! En dit heerschap is op zoek naar mensen die hem een hele fijne toekomst kunnen bieden! Peter komt uit Spanje, waar hij is gevonden en waar hij vervolgens maandenlang in de opvang heeft gewoond. Hij heeft daar veel vrienden gemaakt natuurlijk en hij genoot enorm van fijne wandelingen en knuffels van de vrijwilligers. Hij liet daar zien hoe graag hij wil en dat siert hem!

Peter moet hier nog wennen en is nog een klein beetje onrustig en trekt aan het begin van een wandeling nog erg aan de riem. En dan moet je stevig in je schoenen staan bij hem. Want hij is erg sterk. Maar als hij eenmaal wat langer onderweg is, dan gaat dit al een stuk beter! Peter kan het prima vinden met andere honden, maar vindt niet alle reuen even geweldig. Dus wij denken dat hij prima met een andere hond samen kan wonen, maar dat dit dan een dame moet zijn. Met katten kan Peter het niet vinden en wij zoeken dan ook een plekje voor hem zonder kat.

Peter vindt mensen erg leuk, geniet van samen zijn en samen werken, vindt het heel leuk om nieuwe dingen te ontdekken en samen op pad te gaan. Peter wordt niet gelukkig in een gezin en is meer op zoek naar baasjes voor hem alleen. Lekker rustig thuis en samen met zijn baasjes, samen lange wandelingen maken en mogelijk nog nieuwe dingen leren. Dat is genoeg voor deze kanjer en dat is dus dat speciale plekje wat wij voor hem zoeken! U bent natuurlijk van harte welkom om Peter in levende lijve te komen ontmoeten. Dan kan hij zelf laten zien wie hij is en of jullie een klik hebben samen! Peter wil graag zijn leven achter zich laten en heel graag de toekomst in stappen!

Peter 4