Paco is een heel lief, zacht mannetje van ongeveer 10 maanden.


Ik heb hem nu een aantal weken in huis en in die tijd heeft hij zich heel snel aangepast en is hij opgebloeid van angstig hondje naar een vrolijke puber met bijbehorende puber streken. 


In huis is hij heel makkelijk. Hij speelt, hij slaapt, sloopt niks, is keurig zindelijk. Gaat goed met de katten en andere honden en vind het prima als er bezoek binnenkomt. Inmiddels kan hij ook even alleen zijn, hij vermaakt zich dan prima in de tuin met de andere honden.


Buiten wordt hij ook steeds relaxter. Hij loopt netjes mee, maar wil nog wel flink trekken als de andere honden voorop lopen. In een omheinde omgeving heeft hij losgelopen en dat ging prima. 


Mee gaan met de auto vind hij heel spannend. In het begin raakte hij er helemaal van in paniek, maar nu durft hij, met begeleiding, zelf de auto in. Hij blijft het wel heel spannend vinden en het is belangrijk om te zorgen dat hij goed vast zit in de auto zodat hij niet per ongeluk kan ontsnappen als de deur open gaat. 


Paco zoekt lieve mensen die geduld hebben en hem verder uit zijn schulp laten kruipen. Samen heerlijke wandelingen maken en leuke dingen doen. Hij heeft heel veel liefde en knuffels om terug te geven.


Een druk gezin lijkt me niet geschikt voor hem, maar oudere kinderen moet geen probleem zijn. Jonge kinderen op visite moet geen probleem voor hen zijn.Hij zou het heerlijk vinden om een honden maatje te hebben om mee te spelen.


Kortom Paco is een lief, zacht puber mannetje die heel graag zijn gouden mandje zou vinden.