Mo is een heerlijk, grappig, zelfverzekerd, dapper en leuk vrolijk mannetje van 10 jaar jong en op zoek naar een plekje wat hij thuis mag gaan noemen! Mo is bij ons in de opvang gekomen, omdat zijn gezin door omstandigheden niet meer voor hem kon zorgen.

Mo woonde in het gezin samen met nog een hond en met katten en hij kan het met beiden echt heel erg goed vinden. Hij vindt het ook hier heel fijn dat er andere honden zijn en vindt het heel gezellig om samen te zijn. Mo kent het leven in huis, is zindelijk, kan keurig aan de riem lopen, zit graag bij je op schoot, speelt nog heel graag en zoals een chihuahua hoort te doen, zal hij je beschermen met zijn leven!

Mo heeft bij de kennismaking met nieuwe mensen even de tijd nodig om te wennen. Hij zal niet direct heel vriendelijk om je af rennen en je komen knuffelen. Maar als hij je kent, dan geeft hij zijn hele hart aan je en vindt je geweldig. Hij kent een aantal van onze medewerkers inmiddels heel goed en het is ongelooflijk schattig te zien hoe gek hij met ze is! Omdat Mo zo zelfverzekerd en dapper is, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen. Want hij vindt natuurlijk dat hij iedereen moet beschermen. Een rustiger plekje lijkt ons gewoon veel fijner voor hem. Een plekje waar hij heel veel aandacht zal gaan krijgen, waar hij heerlijke wandelingen gaat maken, waar er heerlijk met hem gespeelt gaat worden, waar hij op schoot mag zitten en hij veel mag knuffelen! Dat is wat Mo heel erg gelukkig zal gaan maken en waar hij zo’n behoefte aan heeft!

Wilt u dit oudere mannetje een fijn plekje bieden? Wees van harte welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten. Dan stelt hij zich graag zelf aan u voor!