Misha is een heel mooi, grappig, vrolijk, eigenzinnig en leuk meisje van ruim 2 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die zij haar familie mag gaan noemen. Misha is een meisje dat uit Roemenië komt, waar zij op straat is gevonden. Na haar vondst heeft zij een poosje in de opvang in Roemenië gewoond en inmiddels is zij sinds een aantal weken bij ons in de opvang en hebben wij haar wat beter leren kennen.

In het begin was Misha best een klein beetje bang voor alles en dat was jammer om te zien. Dus is zij bij onze oudere honden gaan wonen, in een woonkamer en daar knapte zij snel op. Zij bleek best een dametje te zijn en genoot van alle warme mandjes en haar positie die zij daar al snel had. Zij bleek een leidertje te zijn met een eigen mening en dat is heel grappig om te zien bij haar, zeker gezien ze maar een klein meisje is. Misha vindt het heel gezellig om bij je te zijn, zij knuffelt graag met je, is gek op snoepjes, speelt graag en vindt het heerlijk om lekker te luieren in de zon!

Misha kan het prima vinden met de andere honden al is zij dus wel een meisje met een mening en wij denken daarom dat zij niet helemaal op haar plek zal zijn bij een ander teefje in huis. Maar een reutje is helemaal prima voor haar! Misha is niet bekend met katten en lijkt ze wat gek te vinden. Dus wij denken dat een plekje zonder kat beter bij haar past. Misha durfde in het begin hier niet aan de riem te lopen, maar inmiddels maakt ze daar grote stappen in. Zij loopt nu best heel netjes mee aan de riem en dat kan natuurlijk alleen maar beter worden. Voor Misha zoeken wij lieve mensen die haar nog veel meer dingen gaan leren, die haar laten zien hoe geweldig het is om lekkere wandelingen te maken, die met haar spelen en knuffelen, die haar alle tijd geven om te wennen, die haar vertrouwen en steun geven en die haar een veilig thuis kunnen bieden. U krijgt dan dit leuke meisje, dat haar best zal gaan doen en dat zal genieten van alles wat in haar toekomst ligt. U bent natuurlijk van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten. Dan stelt zij zichzelf graag aan u voor!

Misha 4