Minti is een lieve, vriendelijke, blije en fijne knul van ruim 7 jaar jong en op zoek naar zijn eigen familie! Minti komt uit Spanje, waar hij in 2017 op straat is gevonden…

Hij heeft dus de afgelopen 2 jaar in de opvang in Spanje gewoond en nu mocht hij de reis naar Nederland ondergaan en is hij onlangs bij ons gekomen en hopen wij dat hij een fijne plek gaat vinden bij lieve mensen die hem gelukkig willen maken! Minti is een stabiele hond, hij is vriendelijk naar iedereen, vindt het fijn om te knuffelen en bij je te zijn, wil heel graag met je op stap en geniet intens van lange wandelingen en nieuwe dingen ontdekken. Hij loopt keurig aan de riem en doet heel erg zijn best voor je. Minti kan het in principe prima vinden met andere honden, maar is ook wel een tikje dominant soms naar andere honden als zij in zijn persoonlijke ruimte komen. Als hij buiten honden tegenkomt, dan is dat helemaal prima hoor en zal hij ze vriendelijk begroeten. Maar wij denken dat het hem niet gelukkig zal maken om zijn leven te moeten delen met een andere hond. En dat is natuurlijk ook helemaal prima. Minti kan het niet vinden met katten en daarom zoeken wij ook een plekje voor hem waar hij zijn leven niet hoeft te delen met een kat. Minti vindt het dus heerlijk om met je te knuffelen, om bij je te zijn, met je op stap te gaan en hij is een loyale en fijne knul! Omdat Minti groot is en wij niet weten of hij met jonge kinderen heeft samen gewoond in zijn verleden, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen onder de 16 jaar.

Voor Minti zoeken wij lieve mensen die op zoek zijn naar een stabiele, vriendelijke, fijne hond die met ze mee op stap zal gaan, die zijn leven zal willen geven voor zijn baasjes, die geniet van fijne wandelingen en thuis heerlijk zal genieten van een warm plekje. Want dat is wie Minti is! U bent natuurlijk meer dan welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten. Dan kan hij zelf laten zien hoe en wie hij is!