Mars is een grote, stoere, dappere en knappe gozer van 11 maanden jong en op zoek naar mensen die hem een heerlijke toekomst willen bieden!

Mars komt uit Spanje, waar hij is geboren in de opvang en waar hij dus al zijn hele leven heeft gewoond. Hij is recent vanuit Spanje bij ons gekomen en wij mogen hem nu helpen zoeken naar een fijn thuis! Mars is een jongeman die graag bij mensen is, die het fijn vindt om met je te knuffelen en bij je te zijn. Ook wandelen vindt hij leuk en hij geniet ervan om samen op stap te gaan. Hij heeft naast dit ook zeker zijn eigen mening en is hier en daar wat eigenwijs. Hij is heel intelligent en snapt dingen heel snel en goed en hij is heel sociaal met andere honden. Hij begrijpt de hondentaal prima, speelt graag met andere honden en het zou voor hem geen probleem zijn om zijn leven te delen met een andere hond. Met katten kan Mars het niet vinden, dus wij zoeken een plekje voor hem zonder kat. Mars is vriendelijk voor alle mensen en geniet dus van knuffels en samen op pad gaan. Maar omdat hij nog nooit heeft samen gewoond met kinderen en hij best heel groot is, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen onder de 16 jaar.

Mars is op zoek naar baasjes die ervaring hebben met honden, die hem alles gaan leren wat nodig is, die hem alle tijd gaan geven om te wennen aan zijn nieuwe leven, die met hem de nieuwe wereld gaan ontdekken en die hem een fijne en leuke plek gaan bieden. U krijgt dan deze knappe en leuke knul in huis, die dankbaar zal zijn, zijn best zal gaan doen en trots zal zijn! Komt u gauw eens langs om hem in levende lijve te ontmoeten?