Marley is een leuke en sportieve dame van bijna 6 jaar jong die opnieuw opzoek is naar een heel fijn huis.

Een aantal jaren geleden is Marley samen met haar zusje uit Spanje gekomen. Zij vond toen een lieve familie waar zij erg gelukkig was. Alleen soms verandert een situatie dusdanig, dat het voor de hond eerlijker wordt om een nieuw huis te zoeken. Marley kreeg teveel stress hiervan en dat was niet eerlijk voor haar. Maar Marley heeft veel geleerd en wij weten zeker dat zij mensen heel erg gelukkig gaat maken met haar komst!


Marley is namelijk een leuke, vrolijke meid die graag met je op pad gaat! Ze vindt het erg leuk om er op uit te trekken samen met haar baasjes en dan thuis heerlijk in slaap te vallen van alle belevenissen. Marley is ook sociaal naar honden en vindt het ook leuk om even met ze te spelen. Helaas vindt zij het niet altijd leuk als een grote, drukke hond op haar afgerend komt als zij aan de riem zit. Zij is ooit aangevallen aan de riem en sindsdien doet zij dan wat lelijk tegen ze. Het gaat al veel beter en wij weten zeker dat met de juiste begeleiding dit helemaal goed gaat komen. Als Marley los loopt is er geen probleem met andere honden. Marley heeft ook jaren samen geleefd met katten en vond dit prima. Als een kat het leuk vond, wou zij ook met ze spelen. Maar als de kat duidelijk aangeeft dit absoluut niet te willen, toont ze daar ook respect voor. Marley heeft in die jaren veel geleerd en kent keurig haar commando’s, alleen zijn en het huiselijk leven. Marley is alleen altijd wat terughoudend geweest naar vreemden. Zij is een kruising Sharpei en dit past ook bij het ras. Zij voelt niet de behoefte om contact te maken met iedereen en dat is prima, zij negeert mensen buiten gewoon. Binnen is zij wel waaks en hier moet wel rekening mee gehouden worden. Zij heeft hier duidelijke sturing bij nodig, of zij moet lekker in de bench bij visite. Ze kent de bench en vindt dit ook een heerlijke plek. Marley is gewend aan jonge kinderen en was hier ook heel lief mee. Maar ondanks dat, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen. Zij heeft het nu gewoon even nodig om alle rust in haar lijfje weer te vinden en weer helemaal gelukkig te worden.


Een leuke, vrolijke meid dus, die opzoek is naar leuke baasjes die ervaring hebben met honden en haar de sturing geven die zij nodig heeft. En dan krijg je er een heerlijke griet voor terug! Komt u gauw kennis maken met haar?