Luna is een plaatje van een hond van bijna 2 jaar jong en op zoek naar enthousiaste mensen die haar een geweldig leven kunnen bieden!

Luna is een dame die uit Turkije komt, waar zij tot nu toe nog niet het geluk heeft gekend om een eigen thuis te hebben. En nu zij bij ons in de opvang is, hopen wij dat daar verandering in gaat komen! Luna is als jonge hond van straat gehaald, ze was er vreselijk slecht aan toe, was mager, haar hele huid was kapot en dit meisje kon het gewoon niet redden op straat. Gelukkig is zij van straat gehaald en is zij opgevangen in een pension, voor een hele lange tijd… Maar een poosje geleden is zij daar weggehaald en opgevangen in een huis bij een lieve mevrouw. Haar huidprobleem konden ze daar niet helemaal onder controle krijgen en aangezien zij daar niet de mogelijkheden hebben om verder onderzoek te doen, is zij bij ons gekomen. En zijn er hier in Nederland onderzoeken gedaan, om te kijken wat er aan de hand is. En daar zijn we snel achter gekomen door een bloedtest. Want Luna is allergisch voor gras en pollen en mijten en daar is ze direct voor op de medicijnen gezet. En inmiddels is haar huid helemaal weer gezond, heeft zij geen jeuk meer, geen kale plekjes, maar is een zij een gezonde en prachtige dame geworden! En nu Luna weer helemaal gezond is, is de tijd aangebroken dat zij op zoek kan naar een eigen familie! Luna is altijd vrolijk en enthousiast, zij doet ons een beetje aan de Dog denken in haar gedrag. Zij is gelukkig met alle aandacht, houdt van enorm veel knuffelen, wil heel graag met je op stap, vindt alles leuk, is sportief en grappig, vindt spelen heerlijk en zij bruist van levenslust! Zij loopt niet heel charmant aan de riem, omdat ze alles graag wil ontdekken. Maar dat kan zij natuurlijk heel goed leren! Luna kan het uitstekend vinden met andere honden, zij begrijpt de hondentaal heel goed en vindt het leuk dat zij er ook zijn. Zij vindt het heerlijk om met ze te spelen en te rennen en geniet van hun aanwezigheid. Met katten kan Luna het niet vinden en daarom zoeken wij voor haar een plekje zonder kat. Luna vindt alle mensen geweldig, groot en klein, maar door haar enthousiasme en het feit dat zij zelf alle tijd nodig heeft om te wennen aan haar nieuwe leven, plaatsen wij haar niet in jong gezin. Zij loopt kinderen gerust omver en dat lijkt ons gewoon niet zo handig.

Voor Luna zoeken wij lieve en actieve mensen, mensen die ervaring hebben met honden, die het heerlijk vinden dat zij nog veel moet leren, die met Luna samen de wereld willen gaan ontdekken, die haar alle tijd geven om te wennen en die helemaal voor haar willen gaan! U krijgt dan deze knappe, leuke en grappige dame die dankbaar zal zijn en natuurlijk heel erg haar best zal gaan doen. U bent van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten!