Louie: een knappe, vriendelijke en actieve kerel van ruim 4 jaar jong die op zoek is naar een leuk gezin!
Jaren geleden is Louie bij ons in de opvang gekomen vanuit Spanje en vond een liefdevol huis. Helaas veranderde de leefomstandigheden en kon Louie niet langer bij deze mensen blijven. Nu mogen wij hem helpen zoeken naar een plek waar mensen erg gelukkig van hem worden!

Louie is namelijk een leuke en blije vent die gek is op aandacht! Hij kan heerlijk bij je komen knuffelen en ook tijdens de wandeling kan hij tussendoor even bij je komen voor een aaisessie. Louie houdt ervan om lekker actief bezig te zijn door bijvoorbeeld lange wandelingen of een hondensport. Tijdens de wandelingen luistert Louie best goed, al kan hij ook lekker rustig staan snuffelen en genieten van zijn moment buiten.

Louie kent het leven in huis en is in huis ook een fijne en rustige hond, die ook lekker uren kan slapen. Verder is hij zindelijk, kan (na gewenning in zijn nieuwe huis) even alleen zijn en kan mee in de auto. Ook is Louie sociaal met andere honden. Hij maakt kennis met ze en afhankelijk daarvan loopt hij door of speelt even met ze. Honden die tegen hem uitvallen, kan hij soms wel tegen terug blaffen, maar dat mag ook.   

Ook kan Louie het vinden met katten, dit waren wel katten die gewend zijn aan honden. Maar hij zou zijn nieuwe huis dus kunnen delen met een kat.
Louie is vriendelijk naar mensen, ook naar kinderen, maar hele jonge kinderen heeft hij niet veel mee. Ze kunnen prima op bezoek komen hoor, maar hij wordt wat onrustig van ze om standaard bij de wonen. Kinderen vanaf ongeveer 12 jaar zou wel kunnen, afhankelijk natuurlijk van de klik.

Eigenlijk is Louie dus een fijne en vriendelijke hond, die graag een leuke en gezellige plek wilt vinden, bij mensen die lekker met hem op pad gaan!
Mocht u interesse hebben in deze leuke knul, neem dan gerust contact met ons op.