Lily is een bijzonder meisje van 7 jaar jong en op zoek naar een bijzonder plekje! Want dat heeft deze griet heel erg nodig en daar zijn wij dus naar op zoek.

Want Lily heeft al een heel leven achter de rug en het zou voor haar zo fijn zijn om nu een plekje te vinden waar zij altijd mag blijven en waar zij gelukkig mag zijn. Lily is een koddig hondje om te zien, zij heeft hele korte beentjes en een wat groter lijfje. Lily komt oorspronkelijk uit Turkije, waar zij al het een en ander heeft meegemaakt. Zo heeft zij een enorm litteken op haar linker heup, heeft zij een vergroeiing in die heup en dat alles na een ongeluk… Zij is na het ongeluk opgevangen door lieve mensen in Turkije en zij hebben haar hierdoor heen gekregen gelukkig! En gemaakt dat zij weer helemaal gezond werd en de reis naar Nederland kon gaan maken. Dat was toen zij ruim 1 jaar jong was en zij is toen in Nederland komen wonen bij een gezin waar zij heel erg welkom was. En daar heeft zij de afgelopen jaren dan ook gewoond. Maar helaas is zij recent bij ons terug gekomen omdat het thuis niet meer zo goed ging. Lily blijkt namelijk best een pittige dame te zijn en heeft leiding nodig en regels. Waar niet vanaf geweken kan worden. Want dan gaat Lily zelf allerhande dingen bepalen en zelf alles regelen. Zoals waaks zijn, bezoek niet echt charmant welkom heten en zij geeft rustig een waarschuwing als zij vindt dat zij het voor het zeggen heeft. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Want ondanks haar verleden, is zij toch ook gewoon een hond die wat sturing en begeleiding nodig heeft. En daar zijn wij dan ook naar op zoek voor haar! Lily kan het in principe prima vinden met andere honden, maar is hierin ook wel een stevige dame, die weet wat zij wil. Zij heeft samen gewoond met verschillende honden en dat ging helemaal prima. Dus een huisgenootje is niet meteen een probleem al denken wij wel dat een reu geschikter is om mee te gaan samenwonen dan een andere teef. Lily kan het niet vinden met katten en daarom zoeken wij een plekje zonder kat voor haar. Lily houdt vooral veel van haar baasjes en heeft niet zo heel veel met de rest van de wereld. Zij kan erg op haar hoede zijn en twijfelen of je het wel goed bedoelt met haar. En dat maakt haar wat onzeker en onrustig. En dat hoeft natuurlijk niet. Want als zij rust krijgt, regelmaat en regels, dan denken wij dat Lily heel gelukkig zal worden.

Voor Lily zoeken wij ervaren baasjes die Lily heel veel rust en regelmaat kunnen bieden, die haar regels kunnen geven, die haar vertrouwen bieden, die geen kinderen thuis hebben wonen en die helemaal voor haar willen gaan. Uiteraard kunnen wij nog veel meer over haar vertellen en u bent natuurlijk van harte welkom om in levende lijve kennis met haar te komen maken. Ook kunt u ons alle vragen stellen die u over haar heeft. Want Lily is echt een leuk en vrolijk meisje, dat het zo verdient om gelukkig te zijn!

Lily 4