Leo is een grote, stoere, zelfverzekerde en knappe vent van 11 maanden jong en op zoek naar baasjes die hem gelukkig willen maken!

Leo is een knul die uit Spanje komt, waar hij in het asiel is geboren. Hij is dus opgegroeid met andere honden en met zijn moeder en hij kan het uitstekend vinden met andere honden. Hij begrijpt de hondentaal uitstekend en is graag in hun gezelschap. Inmiddels heeft Leo de reis naar Nederland gemaakt en mogen wij hem helpen zoeken naar een fijne plek wat hij thuis mag gaan noemen. Leo is een stoere en zelfverzekerde vent, hij vindt zichzelf best belangrijk en dat mag natuurlijk. Maar dat maakt natuurlijk ook dat wij baasjes voor hem zoeken die dat begrijpen en hem leiding kunnen gaan geven. Leo vindt het heel fijn om bij je te zijn, met je te knuffelen en aandacht te krijgen en voelt zich heel fijn als je met hem gaat wandelen en samen op pad gaat. Hij loopt netjes aan de riem en is een prachtige verschijning. Met katten kan Leo het niet vinden en wij zoeken voor hem dan ook een plekje zonder kat.

Omdat Leo is wie hij is, groot en sterk is, hij wat eigenwijs en zelfverzekerd is, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen. Hij heeft ervaren baasjes nodig, die hem overal aan laten wennen, die hem de tijd geven om zich thuis te gaan voelen, die hem leiding kunnen geven en die hem alles leren wat nodig is. Want dat zal deze jongeman nodig hebben en dat zal hem gelukkig maken! U bent natuurlijk van harte welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten. Dan kunt u met hem gaan wandelen en hem wat beter leren kennen. Komt u gauw eens langs voor hem?