Laura is een beeldschone, lieve, leuke en vrolijke dame van 3 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die haar welkom willen heten!

Laura komt uit Spanje, waar zij een aantal maanden geleden is gevonden. Zij was welkom in de opvang daar en heeft daar de afgelopen maanden dus gewoond. En daar heeft zij al laten zien wat een heerlijke hond zij is. En nu is zij bij ons in de opvang en mogen wij haar helpen zoeken naar een plek wat zij thuis mag gaan noemen. Laura is heel sociaal met andere honden, begrijpt de hondentaal erg goed, speelt graag met andere honden en vindt het gewoon fijn dat zij er ook zijn. Helaas kan Laura het niet vinden met katten en daarom zoeken wij een plekje voor haar zonder kat. Laura loopt prima aan de riem, doet haar best om het goed te doen, wil graag nieuwe dingen leren, maakt veel contact met je en is stapel op knuffelen. Zij wil graag bij je zijn en wij denken dat Laura een erg loyale hond zal zijn. Laura is gek op alle mensen en zeker ook op kinderen. Maar gezien haar grote en wij niet weten of zij met kleine kindjes heeft samen gewoond, denken wij dat een gezin met kinderen onder de 12 jaar niet geschikt is voor haar. Daarboven moet een probleem zijn.

Voor Laura zoeken wij lieve mensen die haar alles gaan leren wat nog nodig is, die haar alle tijd zullen geven om haar te laten wennen aan haar nieuwe leven, die met haar samen de nieuwe wereld gaan ontdekken, die van wandelen en van knuffelen houden en die helemaal voor haar willen gaan. U krijgt dan deze grote en lieve kanjer in huis, die haar best zal gaan doen en dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens kennis met haar maken? Dan kan zij zelf laten zien hoe bijzonder zij is!