Kika; een leuke, actieve, slimme en leergierige dame van 2 jaar oud, die op zoek is naar mensen die haar geweldig vinden! Kika lijkt het meest op een Duitse Staande draadhaar en haar karakter past hier ook bij.
De start van haar leven was niet wat je noemt geweldig. Gelukkig is zij uit deze situatie gehaald en mag zij nu gaan leren wat ‘leven’ inhoudt. En dat vindt ze geweldig! Kika kende nog niks, maar als je haar begeleidt, steunt, maar haar ook grenzen geeft, vertrouwt zij volledig op je en dan zie je een heerlijke, blije, leuke en ondeugende griet tevoorschijn komen!
Ze heeft hier al veel geleerd en maakt mooie stappen. Kika is ontzettend slim en heeft dingen heel erg snel door. Ze is niet bekend met het huisleven en zal hierin wel nog alles moeten leren. Daarom zoeken wij mensen die tijd en geduld met haar hebben.

Kika kan op zich prima omgaan met andere honden en spreekt de hondentaal prima, maar is zeker wel een dame die leiding en grenzen kan geven aan andere honden. Dit is helemaal prima natuurlijk, maar wel iets om rekening mee te houden. Wij plaatsen haar dan ook niet bij een andere dame.

Wij hebben Kika kennis laten maken met katten en dit was niet het grootste succes. Zij vindt het rare wezens en wil niks met ze. Daarom zoeken wij een huis voor haar zonder kat.

Kika is gewoon een hele leuke, slimme, blije griet die graag lange wandelingen maakt, geestelijke uitdaging krijgt, veel liefde, maar ook zeker behoefte heeft aan grenzen en sturing van haar baasjes. Zij kan nog wel eens druk worden als zij ergens enthousiast over is en hierbij moet zij wat gestuurd worden, wat zij prima vindt en oppakt. Maar daarom plaatsen wij haar niet bij kinderen. Zij zal het prima vinden als ze op bezoek komen. Maar voor nu is het iets teveel voor haar en verdient zij het om op nummer 1 te staan! Wilt u graag kennis komen maken met deze leuke dame? Neem dan gerust contact met ons op!