Josefina is een prachtige, erg vrolijke, grappige, speelse en leuke griet van 1 jaar jong en op zoek naar lieve mensen waar zij haar leven mee kan gaan delen!

Josefina komt uit Spanje, waar zij in het asiel is geboren. Haar moeder kwam helaas zwanger binnen en zodoende kwamen Josefina en haar broertjes en zusjes ter wereld. Zij hebben allen langere tijd in Spanje gewoond, maar inmiddels zijn ze allemaal naar Nederland gekomen en mogen wij ze helpen zoeken naar een liefdevol thuis! Josefina heeft veel energie, ze geniet van heerlijke wandelingen, van nieuwe dingen ontdekken, van dingen leren en zij vindt het heerlijk om dat met haar nieuwe baasjes te gaan doen! Josefina is gek op andere honden, begrijpt de hondentaal heel goed, speelt en rent graag met ze en zij vindt het heerlijk om tegen ze aan te kruipen als zij gaat slapen. Zij heeft respect voor een kat die aan honden is gewend en zou, met de juiste begeleiding natuurlijk, samen kunnen wonen met een kat die honden is gewend.

Josefina is gek op alle mensen, vindt knuffelen heerlijk, vindt het heel fijn om bij je te zijn, geniet van aandacht en spelen en is heel erg open. Omdat Josefina nu nog zo jong is, zij de wereld moet gaan ontdekken, zij nog veel moet leren en hier en daar behoorlijk enthousiast is, lijkt ons een jong gezin niet zo heel erg handig. Maar een gezin met wat oudere kinderen, boven de 12 jaar, lijkt ons geen probleem voor haar. Voor Josefina zoeken wij lieve mensen die helemaal voor haar willen gaan, die haar alles gaan leren wat nodig is, die haar alle tijd geven om te wennen, die lekker actief zijn en haar een heel fijn leven kunnen bieden, die met haar samen al het nieuwe gaan ontdekken, die haar gelukkig willen maken en bij haar willen zijn! U krijgt dan deze leuke, vrolijke, grappige en fijne dame die haar best zal gaan doen, dankbaar zal zijn en van iedere dag zal gaan genieten!