Jara is een prachtige en erg lieve dame van bijna 4 jaar jong en op zoek naar hele lieve mensen die haar gelukkig willen maken.

Jara komt uit Spanje, waar hij is gevonden en waardoor wij helaas niet weten hoe haar verleden eruit heeft gezien. Maar zij laat ons natuurlijk wel zien wie zij nu is en dat is bijzonder te noemen. Want Jara is een bescheiden meisje en heeft altijd eerst even wat tijd nodig om je een beetje te leren kennen. Zij springt niet direct tegen je aan, maar kijkt liever eerst even wie je bent en komt dan voorzichtig contact met je maken. En dat siert haar. Als Jara je wat beter kent, dan komt ze heel graag bij je voor knuffels en aandacht en dat is heel erg schattig. Jara kan het heel goed vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal erg goed. Zij speelt graag met andere honden en vindt het geen probleem om haar kennel met een hondenvriend of -vriendin te delen. Met katten kan Jara het niet vinden en daarom zoeken wij voor haar een plekje zonder kat. Jara is erg lief voor alle mensen, maar toch ook wat onzeker bij de eerste kennismaking. En daarom denken wij niet dat het passend is om haar in een druk gezin te plaatsen waar veel te doen is. Wij denken dat een rustig plekje veel beter bij haar past en dat dit haar veel gelukkiger zal maken.

Wij zijn voor Jara op zoek naar lieve en geduldige mensen, die haar alle vertrouwen gaan geven in alles, die geduldig zijn en haar alle tijd geven om te wennen, die haar steunen en er voor haar zullen zijn. Want dat zal voor Jara geweldig zijn en dan zal zij zich snel thuis gaan voelen. Als u Jara adopteert, dan krijgt u een bijzonder lief en vriendelijk meisje in huis, die haar uiterste best zal gaan doen en op u zal gaan vertrouwen! U bent van harte welkom om met dit lieve meisje kennis te komen maken. Dan zal zij laten zien hoe lief en vriendelijk zij is!